Wiadomości
Telekadra

Telekadra

  • Ostatnio online: 07 paź 2022, 09:39
  • Na OLX od: 03 lip 2015
Znajdź na tej stronie

Filtruj ogłoszenia

Znaleźliśmy 9 ogłoszeń
Kategorie
Sortuj

Lublin Stabilna praca 13:00-21:00 (minimum 100h/msc)

3 500 - 5 000 zł / mies. brutto

Lublin

Odświeżono dnia 05 października 2022

O nas

KLAUZULA INFORMACYJNA DLA KANDYDATÓW DO PRACY TELEKADRA SP. Z O. O. SP. K. Z SIEDZIBĄ W KRAKOWIE
Realizując obowiązek informacyjny wynikający z przepisów prawa związanych z ochroną danych osobowych, informujemy, że: 1. Administratorem danych osobowych jest Telekadra spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa z siedzibą w Krakowie, przy ul. prof. Michała Życzkowskiego 19, 31-364 Kraków. Z Administratorem można skontaktować się za pośrednictwem wiadomości e-mail wysłanych na adres: kontakt (małpa) telekadra.pl. 2. Administrator powołał Inspektora Ochrony Danych w osobie Agnieszki Bałaga, z którą można skontaktować się za pośrednictwem wiadomości e-mail wysłanych na adres: iodo (małpa) telekadra.pl. 3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach udziału w niniejszym procesie rekrutacyjnym oraz – w przypadku wyrażenia na to zgody - dalszych procesach rekrutacyjnych (maksymalny okres przetwarzania danych wynosi 1 rok od dnia wyrażenia zgody). Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale konieczne dla wzięcia udziału procesie rekrutacyjnym, związanym z realizacją formalności związane z nawiązaniem stosunku pracy. 4. Przetwarzanie podanych danych osobowych kandydata na pracownika jest konieczne do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b) RODO). Dane do kontaktu przetwarzane są na podstawie zgody (art. 6 ust. 1 lit. a) RODO), która może być odwołana w każdym czasie. Dane będą mogły być również przetwarzane przez administratora, także w kolejnych naborach pracowników, jeżeli wyrażą Państwo na to zgodę (art. 6 ust. 1 lit. a) RODO), która może być odwołana w dowolnym czasie. Przepisy prawa pracy: art. 22 Kodeksu pracy oraz §1 rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Socjalnej z dnia 28 maja 1996 r. w sprawie zakresu prowadzenia przez pracodawców dokumentacji w sprawach związanych ze stosunkiem pracy oraz sposobu prowadzenia akt osobowych pracownika. 5. Ma Pan/Pani prawo do: żądania od administratora dostępu do danych osobowych oraz otrzymania ich kopii, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych, a także prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i prawo do przenoszenia danych oraz prawo do złożenia oświadczenia o cofnięciu każdej wyrażonej zgody w każdym czasie. Cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. 6. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres nie dłuższy niż czas trwania procesu rekrutacyjnego (3 miesiące), chyba że wyrazili Państwo zgodę na wykorzystywanie danych osobowych dla celów przyszłych rekrutacji. W takim przypadku Państwa dane będą przetwarzane przez okres 1 roku. 7. Dane będą przekazywane odbiorcom takim jak: podmiot realizujący na rzecz Administratora usługi księgowe, usługi kadrowe, służbę BHP. 8. Dane nie będą przekazywane do państw trzecich/organizacji międzynarodowych. Dane będą przetwarzane w sposób częściowo zautomatyzowany. 9. Przysługuje Panu/Pani prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa). 10. Podanie przez Państwa danych osobowych w zakresie wynikającym z art. 221 Kodeksu pracy jest niezbędne, aby uczestniczyć w postępowaniu rekrutacyjnym. Podanie przez Państwa innych danych jest dobrowolne.
 

Kontakt

  • Życzkowskiego 19
  • 31-864 Kraków
Pokaż na mapie

    Darmowa aplikacja na Twój telefon